Renovering av proppskåp i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Byta elcentral till BRF i södra Stockholm


Din elcentral (även kallat gruppcentral) är det viktigaste elsystemet i din fastighet som sköter kopplingen och fungerar som en punkt där alla elledningar förgrenas. Därför är det viktigt att underhålla din elcentral då det både håller er energikostnad nere men också får er fastighets el att fungera. Modern El Sthlm AB är en väletablerad elfirma som arbetar med service, jour och nybyggnation av elcentraler till privatpersoner, BRF:er & fastighetsägare. Företaget utgår från Nacka & Värmdö kommun men arbetar i hela Stockholm med omnejd. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Hur fungerar en gruppcentral?


Vi får ofta frågan vad en elcentral är och om det är säkert att byta ut själv. Detta är något ni absolut inte får göra och det krävs en certifierad elektriker för att göra detta. En elcentral som även går under namnet gruppcentral, proppskåp eller säkringsskåp som samlar alla elsäkringar i fastighetshuset. Gruppcentralen brukar man installera vanligtvis i källaren där den kan vara undangömd, men den kan även placeras i hallen eller garaget om det passar bättre. Centralen fungerar som så att den grenar ut till undercentraler som finns lite överallt i bostaden och ibland kan det vara så att endast en undercentral behöver bytas ut. 

Vi kan hjälpa er med proppskåp & säkringsskåp


Våra utbildade elektriker arbetar med de ledande leverantörerna men framförallt med Hager, Rogy & Malmbergs. Modern El Sthlm lämnar självklart garanti på utfört arbete. 

  • Byte av undercentral, gruppcentral & proppskåp
  • Byte av jordfelsbrytare
  • Automatsäkringscentraler meds vippsäkringar
  • Normcentraler
  • Elmätning
  • Besiktning & felansökan

Dra ned kostnaden genom ROT-avdraget


Att byta gruppcentral är i nästan alla fall en investering då de sänker energikostnaden och genom att välja rätt produkt kan den hålla i många år framåt. Dessutom går det att sänka kostnaden på renoveringen då du som privatperson kan ansöka om ROT-avdraget.  

Boka in elektriker från Saltsjöbaden idag


Välkommen att maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig med din el. Ni är även välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Medans du kopplar av, kopplar vi på!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande