Byte av fjärrvärmecentral i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Är det dags att byta ut er värmecentral i södra Stockholm?


Din fjärrvärmecentral är till för sköta er värme och temperatur i er fastighet och om allt går rätt till görs detta automatiskt utan ni behöver oroa er om det. Men det är ett system som behöver underhåll och helst regelbunden kontroll. Modern El Sthlm AB är en el, värme- och ventilationsfirma från Saltsjöbaden som jobbar med service & jour och nybyggnation till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med omnejd. 

Om ni vill nå våra servicetekniker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Vanliga varningstecken på att er fjärrvärmecentral behöver bytas ut


Rent generellt ska din central sköta sig själv men ibland kan problem uppstå och då kan det vara bra att kontakta oss. Men vanliga varningstecken ni kan hålla utkik för är att er energikostnad har gått upp eller att det finns läckande vatten i källaren. (eller pannrummet där ni har centralen). 

Vill ni anmäla intresse för en ny fjärrvärmecentral?


  • Börja med att höra av ditt intresse i kontaktformuläret till höger och lämna dina uppgifter så ser vi över ditt bostadsområde och tar fram en offert. 
  • Vi kommer förbi på ett besök och visar vårt katalog av olika centraler du kan välja mellan . 
  • Arbetet går igång där vi gräver ut, placerar rör och kablar samt placerar er nya central samt energimätare. 
  • Slutbesiktning och slutkontroll är sista steget. Vi lämnar aldrig en arbetsplats utan att bägge partnerna är nöjda. 

Vi upprättar serviceavtal


Det positiva med en fjärrvärmecentral är att underhåll från din del är nästan obefintlig då allt fungerar automatiskt. Men generellt brukar centralen bytas ut var 20:e år och för att den ska hålla så länge rekommenderar vi att ni upprättar ett serviceavtal som ger våra tekniker möjlighet att inspektera er enhet ett besök per år. 

Vi har hjälp era grannar! Se nedan ett axlock av våra arbetsområden


Företaget har god referenser och har bland annat utfört tjänst i Ormingelandet, Björknäs, Gustavsberg, Aspvik, Ingarö, Vindö, Lidingö, Södermalm, Katarina-Sofia, Hornstull, Kvarnholmen. 

Boka besök från våra servicetekniker i Saltsjöbaden idag


Välkommen att ringa eller maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så vi kan se över hur vi kan hjälpa er!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande