Nätverk & bredbandsinstallationer i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Installera nätverk och bredband i södra Stockholm


Har ni nyligen flyttat lägenhet eller kanske har ni nyligen byggt upp en ny fastighet? I så fall kan det vara dags att dra in nätverkskabel i hus och om ni har tur kan ni ansluta er till kommunens fibernätverk. Modern El Sthlm AB är en komplett elfirma som samarbetar med erfarna grävfirmor för kabeldragning av alla slags nätverk i Stockholm med omnejd. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Vilket bredband ska vi välja?


Det finns olika slags bredband och många av våra äldre kunder brukar därför fråga vilken de ska dra till bostaden. Bredband är egentligen ett samlingsnamn för all slags datakommunikation det vill säga ADSL, VDSL och Fiber. Vi rekommenderar alltid att ni ska dra fiber om möjligheten finns då det är överlägset den bästa datakommunikationen som fungerar genom optiska fiber skapta av plast eller glas. Ni kan även använda en äldre teknik som fortfarande är populärt i resten av världen vilket är så kallat ADSL / VDSL som fungerar genom kopparledningar.

Hur ansluter vi fiber till fastigheten?


Vid anslutning av fiber till din fastighet behöver man dra ett rör som fiberkabeln senare placeras i. Du behöver även sätta upp ett fiberuttag och en mediaomvandlare inne i bostaden. Rören kan dras själv om man är händig men det krävs mycket kännedom då allt måste gås rätt till då behöver gräva ut trädgården. Vi rekommenderar att ni istället tar hjälp av en expert som kan hand om installationen. Modern El Sthlm AB erbjuder våra kunder paket där vi kan dra alla kablar, installera uttag i bostaden och dessutom sätta upp alla modem så att allt fungerar som det ska. 

Vi drar kablar i hela Stockholm


Vi har lång erfarenhet och har goda referenser från ditt lokalområde. Bland annat har vi dragit nätverk i Ormingelandet, Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors, Raksta, Hanviken, Vendelsö, Länna & Trångsund. 

Boka in kostnadsfritt offert-besök idag!


Välkommen att mejla oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se så att vi kan komma förbi på ett kostnadsfritt besök och se hur vi kan hjälpa er med ert nätverk!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande