Elbesiktningar i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Överlåtelsebesiktningar vid husinspektion i södra Stockholm


Står du inför ett husköp så kommer alltid frågan upp gällande översiktelsebesiktning och många köpare vet inte om att det är deras ansvar att undersöka det. Vi rekommenderar att ni redan vid intresseansökan fråga säljaren eller mäklaren om det finns handlingar för en elbesiktning då det redan kan ha gjorts. Modern El Sthlm AB är en väletablerad elfirma från Saltsjöbaden som hjälper privatpersoner & företag med elbesiktningar i Stockholm med omnejd. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Behöver man besikta och varför?


När du köper ett hus är det ditt ansvar och ingen annans att elsäkerhet är upp till standard. Därför ska du som köpare alltid göra en överlåtelsebesiktning om det inte finns färdiga dokument som gjorts tättinpå försäljningen. Detta ger dig också full kontroll av köpet och du slipper mötas av bygg- eller säkerhetsfel. Det är även fördelaktigt då du får en översyn av energiförbrukningen av hemmet och kan planera din ekonomi bättre. 

Certifierade elektriker från elsäkerhetsverket


Modern El Sthlm är ordentligt företag som tar säkerheten på högsta allvar. Därför ser vi till att samtliga av våra medarbetare är certifierade inom elsäkerhetsverket för trygga elinstallationer. 

Modern El Sthlm lämnar självklart garanti på utfört arbete. 

Vi har besiktat bostäder över hela Stockholm


Våra erfarna elektriker besiktar varje år flera hus och har god referenser från ditt lokalområde. Bland de områden vi är aktiva i finner ni oss i bland annat Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Gustavsberg, Aspvik, Ingarö, Vindö, Lidingö, Södermalm, Katarina-Sofia och Hornstull. 

Boka in besök från en av våra elektriker från Saltsjöbaden redan idag


Välkommen att maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig med din husöverlåtelse. Ni är även välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande