Kontor, butik & lokalanpassningar i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Kontorsrenoveringar i södra Stockholm


Har ni nyligen flyttat in en kontorslokal? Eller är ni kanske en bostadsrättsförening som vill dra in extra pengar till föreningen och hyra ut en lokal? Oavsett era behov så kan vi på Modern El Sthlm AB hjälpa er. Vi är i grunden en elfirma som har med åren utvecklat en specialkompetens inom kontorsanpassningar till företag, BRF:er och fastighetsägare i Stockholmstrakten med omnejd. 

Vi har lång erfarenhet och har endast certifierade elektriker från ELO. För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra renoveringar i Nacka


  • Kontorsrenoveringar (till både företag och till privatpersoner).
  • Butiksanpassningar (till både större och mindre butiksägare, bland annat har vi renoverat mataffärer till små kläderbutiker).
  • Lokalrenoveringar till bostadsrättsföreningar (oavsett ni vill ha ett välfungerade föreningshus eller konvertera lokalen till ett kontor för uthyrning).

Fördelar med att renovera kontoret 


Det finns många fördelar med att hålla kontoret rent och modernt. Framförallt ökar det välbefinnandet för era anställda som ökar produktiviteten som kan arbeta mer ergonomiskt och kommer runt enklare. Dessutom kan vi snygga till era mötesrum så att potentiella affärer blir enklare att dra in. 

Specialister inom ljussättning & automation


Modern El Sthlm AB är i grunden en elfirma och specialiserat sig inom ljussättning och automation till företagare. Bland annat kan vi sätta upp belysning som gör kontoret mycket trevligare och installera smarta KNX-lösningar som automatiserar ert kontor. Detta kan vara alltifrån belysning till ert värmesystem som kontrollerar er temperatur. 

Våra referensarbeten runtomkring Stockholm


Företaget har god referenser och har bland annat renoverat kontor i Johanneshov, Ågesta, Enskede, Solberga, Älvsjö, Värmdö, Gustavsberg, Aspvik, Ingarö, Vindö, Lidingö, Södermalm och Katarina-Sofia. Till höger kan ni se där vi utförde en totalrenovering till ett kontor vid Skanstull. 

Boka elektriker från Saltsjöbaden idag


Ni är varmt välkomna att maila oss påelinstallation@elfirma-stockholm.se så att vi kan hjälpa dig med ditt kontor! Ni är även välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Medans du kopplar av, kopplar vi på!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande