Fastighetsautomation i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Hem- & fastighetsautomation i södra Stockholm


Är ni en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller företagare som vill optimera er energiförsörjning och göra er vardag enklare? I så fall bör ni investera i modern och praktisk hem- och fastighetsautomation som ger er full kontroll för styrning av värme, ventilation, belysning och energiförbrukning till er fastighet. Modern El Sthlm AB har över 15 års erfarenhet och är därför en av de äldsta företagen i Stockholm som håller på med automation. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Våra automationstjänster i Nacka:


  • Nybyggnation av nytt system som anpassas efter era behov. Samtliga av våra system är väldigt okomplicerade och kan användas enkelt av alla i föreningen. 
  • Ombyggnation av befintligt styrsystem för att passa in till nya tekniken. 
  • Energioptimering och besiktning av ert system för att maximera energin. 
  • Service och renovering av system. 
  • Serviceavtal med besiktning årligen. 
  • Färdigprogrammerad rumstyrning som kan placeras i alla lägenheter. 
 

Vad är fastighetsautomation?


Fastighetsautomation eller även kallat BMS (Building Management Systems) är ett så kallat verktyg som programmeras för att kontrollera fastighetens olika system. Fastighetsautomation låter för vissa personer väldigt komplicerat och man kan bli rädd att man inte ska förstå det. Men vi vill ända på den synen då moderna system idag är väldigt enkla att använda och dessutom går vi genom systemet för alla våra kunder. 

Energioptimering för företag & BRF


Den absolut bästa användningen för automation är energioptimering som gör att ni kan dra ned driftkostnader så som värme, kyla, ventilation och strömförsörjning. Vi har god erfarenhet av energioptimering där vi kan garantera att ni kommer minska er driftkostnad på 30% om ni inte haft ett styrsystem innan. 

Våra certifierade elektriker kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt besök för att se över er situation. 

Vi har installerat styrsystem över hela Stockholm


Modern El Sthlm AB har goda referenser och har hjälpt fastighetsskötare och BRF:er i hela Stockholm så som; Ormingelandet, Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors, Raksta, Hanviken, Katarina-Sofia, Hornstull, Kvarnholmen. 

Boka in ett kostnadsfritt besök idag 


Ni är varmt välkomna att mejla oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande