KNX-System i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Installation av KNX-System i södra Stockholm


Har ni hört talas om KNX och vill följa med den senaste bostadstrenden i Sverige? KNX är en global teknik som ger er full konstroll över alla applikationer i ditt hem direkt från ett system. Det fungerar bl.a. för belysning, säkerhetsystem, fastighetsautomation samt värme, ventilation och kylsystem. Modern El Sthlm AB har inom företaget tillsammans över 10 års erfarenhet av KNX-systemet och hjälper er gärna med alla frågor och funderingar ni kan ha. 

Om ni vill nå våra service-elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Vad du kan använda KNX-applikationen till 


  • Allt inom utomhus- och inomhusbelysning.
  • Säkerhetssystem så som larm, passage- och övervakningsystem.
  • Garagedörrar. 
  • Värmegolv & element. 
  • Luftkonditionering & ventilation.
  • Energiövervakning.
  • Hushållsapparater. 
  • TV och datorer. 
  • Ljussättning.

Vad är KNX och kan vi ha det hemma?


KNX är idag accepterat som den globala standarden för hem- och fastighetsautomation. Det är alltså den ledande tillverkaren för verktyget som ger dig direkt i din Smart-device full kontroll över olika tekniska system. Det används av villaägare till fastighetsskötare till större företag och kontor för att göra vardagen mer bekväm och spara tid.

Hur går installationen till?


För att få igång systemet måste man koppla ihop alla kablar så de sammansluts till er gruppcentral. Därför måste vi i vissa fall dra nya kablar och ledningar om de är för gamla för att anslutas. Men för att avgöra detta måste vi komma förbi och analysera er fastighet. 

Våra elektriker innehar alla certifieringar som krävs för dagens elsäkerhet och uppfyller alla krav, inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Vi har installerat hem- och fastighetsautomation i hela Stockholm


Företaget har goda referenser och har bland annat hjälper kunder i Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors, Raksta, Hanviken, Vendelsö, Länna, Aspvik, Ingarö, Vindö, Lidingö, Södermalm, Katarina-Sofia, Hornstull, Kvarnholmen. 

Ansök om ROT-avdraget för att dra ned kostanden


Givetvis kan du privatperson använda ROT-avdraget när vi kommer förbi och installerar ert nya KNX system. Kraven som står är att det ska vara i en bostadsrätt och att ni äger den. Vi hjälper dig gärna hur du ansöker och kan lägga in det i samband med kostnaden. 

Boka in besök från våra elektriker redan idag


För att boka in ett kostnadsfritt besök rekommenderar vi att ni mailar oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se eller lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Gör er vardag enklare genom att välja Modern El Sthlm AB!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande