Belysning till BRF & privatpersoner i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Installation av utomhusbelysning i södra Stockholm


Vill ni göra er fastighet den senaste snackisen i grannområdet? I så fall rekommenderar vi på Modern El Sthlm AB att ni ska se över er utomhusbelysning som gör att ni kan spendera året runt ute i trädgården. Vårt företag utgår från Nacka & Värmdö kommun men arbetar i hela Stockholm med omnejd. Vi har bred erfarenhet och hjälper er gärna med i idéstadiet och diskuterar hur er trädgård kan utformas. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Vårt lamputbud i Nacka


Vi arbetar endast med belysning från de bästa leverantörerna som har hög kvalitet och livslängd. Bland den belysning vi installerar utomhus finner du bl.a: 

  • Induktionslampa (denna används dock framförallt vid utomhusbelysning).
  • Stolplyktor till kommun. 
  • Vägglyktor. 
  • Strålkastare.
  • Trädgårdsbelysning.
  • Solcelllampor (som laddas upp av solen automatiskt).
  • Belysningsstyrning.
  • Dekorationsbelysning. 

Fastighetsautomation & belysningsstyrning


Belysningsstyrning har blivit oerhört populärt senaste åren och tekniken har utvecklats till idag kallas intelligent. Vi arbetar med belysning som är närvarogivare och fungerar som rörelsedektorer. Detta är framförallt populärt för personer som vill ha extra säkerhet i trädgården. 

Styr din utomhusbelysning direkt från mobilen


Vi arbetar även med KNX som är ett system som gör att ni kan styra er belysning direkt från er Smart-Phone. Detta är framförallt häftigt om ni bjuder över gäster och har middag i trädgården. Då kan ni sitta ned och styra belysningen efter kvällens festligheter och du kommer garanterat imponera på dina gäster. 

Vi har hjälpt era grannar!


Våra elektriker har hjälpt BRF:er, privatpersoner och fastighetsägare med utomhusbelysningar i hela södra Stockholm. Bland våra referensarbeten finner ni oss i bl.a. Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors, Raksta, Hanviken, Vendelsö, Länna, Trångsund, Farsta, Vega & Årsta. 

Boka elektriker från Fisksätra idag


Välkommen att maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig med din belysning. Ni är även välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Medans du kopplar av, kopplar vi på!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande