Värmegolvsinstallationer i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Installera golvvärme i södra Stockholm


Modern El Sthlm AB är en väletablerad elfirma som jobbar med elarbeten inom service, jour och nybyggnation till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Företaget utgår från Nacka & Värmdö kommun men arbetar i hela Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet, och har endast certifierade elektriker.

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Din Elektriker i Nacka


  • Elektriska värmegolv
  • Vattenburna  värmegolv
  • Installation av termostat
  • Installation och sammankoppling med KNX

Varför ska man ha golvvärme?


Det finns många fördelar att installera ett värmegolv och den enda nackdelen vi känner till är att era grannar kommer var avundsjuka! Den framförallt främsta fördelen är att ni kommer vakna upp på kalla vintermorgonar och istället för att frysa kommer badrummets varma golv välkomna er. Sedan är det bra för er värmeförsörjning och värmeklimat till fastigheten då det fungerar både som uppvärmning för lägenheten och för golvet. 

Anslut ert värmegolv direkt till er smart-phone


Modern El Sthlm AB är i grunden en elfirma och har med åren utvecklat en expertis för automation som gör er vardag enklare. Vi jobbar idag med de senaste KNX-systemen som ger oss möjlighet att koppla ert värmegolv till din smartphone eller smart-device. Detta betyder att ni kan antingen från termostaten eller direkt från er hand kontrollera värmegolvets temperatur! 

Vi har renoverat värmegolv i ditt lokalområde! 


Företaget har god referenser och har bland annat utfört tjänst i Ormingelandet, Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors, Farsta, Vega, Haninge, Johanneshov & Ågesta. 

Boka in besök från våra elektriker i Saltsjöbaden idag


Ni är varmt välkomna att maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig ditt värmegolv. Givetvis kommer vi förbi kostnadsfritt. 

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande