Installation av solpaneler i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Installera solceller & solpaneler i södra Stockholm


Har ni gått i tankarna att följa med den senaste energitrenden och installera solpaneler till er fastighet? Solpaneler ger dig möjlighet att minska ditt energibehov samtidigt sänka dina elkostnader. Modern El Sthlm AB är en fulltalig elinstallatör från Saltsjöbaden som har över 15 års erfarenhet av energilösningar och har utvecklat en expertis inom solpaneler. Vi har lång erfarenhet och har endast certifierade elektriker.

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Hur mycket energi kan solceller omvandla


Den vanligaste frågan vi får här på sidan är egentligen hur mycket el du kan omvandla i fastigheten. Generellt säger man att 20% av solenergin som omvandlas av paneler blir till el. Detta betyder att om du har en yta på 10 km3 kan du generera 1100-1200 wh / år. Om du jämför detta med vad ett svenskt hushåll förbrukar per år vilket är 6000 wh / år så kan du se att 1/5 av förbrukningen går på dina solpaneler. Om du dessutom har möjlighet att installera värmepumpar kan du spara in otroligt mycket pengar per år vilket är en redig investering! 

Vad kostar det att installera solpaneler?


Det behöver inte vara för dyrt att installera solceller som så många tror. Vi har räknat ut att generellt kostar 800 000 kr på en svensk villa. Men detta kan du dock börja tjäna in på direkt då du från 2018 kan sälja ditt överskott av el direkt till ditt elbolag. 

Behöver man ansöka bygglov för solpaneler?


En annan fråga vi får är om man behöver ansöka om bygglov för solcellsanläggningar och vi kan gott meddelade att du inte behöver det. Däremot kan du behöva kontakta din kommun att du ska göra det. 

Vi har installerar solpaket över hela Stockholm


Företaget har installerat solpaneler över hela Stockholm och bland annat hjälpt villaägare i Solsidan, Björknäs, Ektorp, Boo, Raksta, Hanviken, Vendelsö, Länna, Trångsund, Bandhagen, Högdalen, Stureby, Örby, Högdalen och Solberga. Till höger kan ni se där vi hjälpte en fastighetsägare i Orminge. 

Boka in besök från en av våra elektriker från Saltsjöbaden


Om ni har fler frågor kring våra solpaneler eller andra funderingar så rekommenderar vi att ni mailar oss påelinstallation@elfirma-stockholm.se så kan vi komma förbi på en kostnadsfri besiktning. 

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande