Värmepumpar i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Installation av värmepumpar i södra Stockholm


Har ni funderat på att förbättra er fastighets energiförhållning? I så fall rekommenderar vi på Modern El Sthlm AB att ni väljer att installera en värmepump som både är miljövänligt och energisnålt som är en värdefull investering. Vi är en väletablerad vvs- & elfirma som installerar både bergvärme och luftburna värmepumpar till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Företaget utgår från Nacka & Värmdö kommun men arbetar i hela Stockholm med omnejd. 

Om ni vill nå våra servicetekniker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Våra värmepumpsinstallationer


Det finns ett brett utbud när det kommer till värmepumpar och rent generellt brukar vi skala av det till tre olika typer: Jord, vatten och luftpumpar. För att välja vilken ni ska välja beror på er ekonomi och beroende på området er fastighet står på. Den vanligaste är luft då du i flesta fallen inte behöver ansöka om tillstånd. Däremot är bergvärme mer hållbar i längden och rekommenderas för de som har pengarna och bor i rätt område. 

Luftburna luftvärmepumpar:

  • Luft-luft-värmepump
  • Komfortvärmepump 
  • Frånluftsvärmepump

Jordvärmepumpar:

  • Bergvärmepumpar
  • Ytjordvärmepump

Vattenpumpar:

  • sjövattenvärmepump

Hur fungerar en värmepump?


Även om namnet innehåller värme så är egentligen en värmepump en konverterad kylanläggning. Det fungerar genom att man konverterar värme från en kylig plats till att bli varmt. Luftvärmepumparna tar denna kyla från luft utanför fastigheten medan bergvärme tar det från marken. 

Vi har installerat värmepumpar i ditt lokalområde!


Företaget har god referenser och har bland annat byggt ut värmepumpar till kunder i Ormingelandet, Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Tyresö, Nyfors, Raksta, Hanviken, Vendelsö, Länna & Johanneshov. 

Boka in besök från våra servicetekniker idag


Om ni vill veta mer om värmepumpar så maila oss påelinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig med alla dina frågor och svar. 

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande