Ventilation & värme i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Smarta värmelösningar i södra Stockholm


Har ni funderat på att förbättra er energiförhållning till er bostadsrättsförening, villa eller fastighet? Modern El Sthlm AB är en väletablerad el och vvs-firma från Saltsjöbaden som har god erfarenhet av optimala uppvärmingslösningar till din bostad i Stockholmsområdet. Våra erfarna medarbetare hjälper dig gärna med med råd och vägledning till bästa metoden för just er fastighet. 

Om ni vill nå våra VVS-tekniker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger så hör vi av oss så snarast som möjligt. 

Våra VVS-tjänster


  • Installation av värmepumpar (både bergvärme och luftburen).
  • Inventering och installation av ventilationssystem. 
  • Byte av fjärrvärmecentral.
  • Rengöring av kanal & ventilationssytem.
  • Installation av golvvärme. (både elektrisk och vattenburen).
  • Felanmälan
  • Installation av FTX-system (ett komplett fläkt & fuktsystem som återvinner värmen)

Varför det är viktigt att hålla ventilationen fungerande


Ditt ventilation system är till för att filtrera in ny luft till fastigheten och få bort den gamla. Om ni ska ha ett välfungerande värmesystem så måste ni underhålla det. Framförallt är det viktigt för att få ett gott inomhusklimat men även utan ett fungerande ventilationssystem kan din fastighet utsättas för ordentliga mögelanfall. 

Felanmälan & elservice för bostadsrättsföreningar


Bor du i en bostadsrättsförening och anser att det är för kyligt i lägenheten? Eller kanske känns luftcirkulationen dålig? I sådana fall anser vi att ni ska kontakta oss och göra en felanmälan så kan vi komma förbi och se över problemet. För att processen ska bli så enkel som möjligt rekommenderar vi att ni bokar in ett kostnadsfritt besiktningsbesök. Bland de föreningar vi hjälper idag finner ni oss i Ormingelandet, Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs, Velamsund, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors & Raksta.

Boka in besök från våra elektriker idag


Välkommen att maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig med ditt värmesystem. Ni är även välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande