Kabeldragning i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Dra kablar i södra Stockholm


Ska ni dra kablar till huset och i behov av en elektriker som är duktiga på kabeldragning? Modern El Sthlm AB är en fullständig elfirma från Saltsjöbaden som jobbar med elarbeten inom service, jour och nybyggnation till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Företaget utgår från Nacka & Värmdö kommun men arbetar i hela Stockholm med omnejd. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Axplock av våra kabeltjänster i Nacka


  • Eldragning av elkablar till villa, hus, fastighet, bostadshus m.m.
  • Dragning av nätverkskabel (vi lägger både ADSL, VDSL och Fiber).
  • Byte av elcentral, gruppcentral, proppskåp & undercentral.
  • Kabelförläggning vid markanläggning. 
  • Förläggning av jordkabel i mark. 
  • Uppsättning av kabelskåp, stolpar & jordtag.

Ska ni dra nätverkskabel?


Har ni nyligen flyttat lägenhet eller kanske har ni nyligen byggt upp en ny fastighet? I så fall kan det vara dags att dra in nätverkskabel i hus och om ni har tur kan ni ansluta er till kommunens fibernätverk. Modern El Sthlm AB erbjuder våra kunder paket där vi kan dra alla kablar, installera uttag i bostaden och dessutom sätta upp alla modem så att allt fungerar som det ska. Läs gärna mer om våra nätverkstjänster här. 

Elarbeten till Nacka Kommun


Modern El Sthlm AB har lång erfarenhet av samarbeten med nacka kommun där vi har våra rötter och har hjälpt många grannkvarter med kabeldragning för deras nätverk. Bland annat kan vi erbjuda er större nätverkspaket av fiberdragning till flertal av bostäder. 

Våra elektriker innehar alla certifieringar från ELO (elsäkerhetsverket) som krävs för dagens elsäkerhet och uppfyller alla krav.

Dra ned på kostnaden genom ROT-avdraget


Om du är en privatperson som äger bostaden behöver det inte bli för dyrt att dra kablar till bostaden. Detta är för att du kan söka ROT-avdraget som drar ned kostanden på hantverkaren i hemmet. Vi hjälper dig gärna hur du ansöker och kan lägga in det i samband med kostnaden. 

Boka elektriker från Fisksätra idag


Välkommen att ringa eller maila oss påelinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan hjälpa dig med din el. Ni är även välkomna att lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Medans du kopplar av, kopplar vi på!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande