Inomhusbelysning i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Ljussättning och belysning i södra Stockholm


Vill ni förbättra er fastighet och göra den till den senaste snackisen i vänskapskretsen? I så fall rekommenderar vi på Modern El Sthlm AB att ni ska se över er inomhusbelysning och förbättra er ljussättning som kan förändra en hel bostad till det bättre. Vårt företag utgår från Nacka & Värmdö kommun men arbetar i hela Stockholm med omnejd. Vi har bred erfarenhet och hjälper er gärna med design och utformning. 

Om ni vill nå våra elektriker för en kostnadsfri offert rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Vårt lamputbud i Nacka


Vi arbetar endast med belysning från de bästa leverantörerna som har hög kvalitet och livslängd. Bland de lampor vi installerar finner ni bl.a:

  • LED-lampor. 
  • Halogenlampa. 
  • Induktionslampa (denna används dock framförallt vid utomhusbelysning).
  • Lysrör och kompaktlysrör.
  • Lågenergilampor.
  • Reflektorlampor.
  • Speciallampor. 
  • Spotlights. 

Vi tipsar för att ni ska lyckas med ert ljussättning hemma


Ljus är essentiellt för oss människor och förr i tiden var det vår naturliga klocka som bestämde när vi skulle gå upp eller gå och lägga oss. Ljuset påverkar oss fortfarande idag men skillnaden är att nu kan vi kontrollera ljussättningen som antingen kan ge positiva eller negativa följder. Exempelvis en dålig ljusinstallation kan göra det svårt att arbeta eller fokusera. Därför tänkte vi dela av oss några av våra tips vi har lärt oss genom åren.

Rikta ljuset för att skapa bättre arbetsförhållanden


Oavsett om ni ska ljussätta hemmet eller kontoret är det en del viktiga saker att tänka på. Du ska alltid installera er belysning så att ljuset riktas för rummets ändamål. Exempelvis vid kök ska man helst placera belysning högt upp så att man kan se det man arbetar med. Men i ett sovrum eller vardagsrum kan man vilja ha en något mörkare ljussättning som är något mjukare för ögat. Försök att använda mobila lampenheter som idag är väldigt enkla att placera med antingen självhäftande tejp eller skruvdragning. 

Vi har renoverat bostäder i ditt grannkvarter!


Företaget har goda referenser och har bland annat utfört tjänst i Velamsund, Vendelsö, Björknäs, Ektorp, Boo, Kummelnäs,  Länna, Trångsund, Farsta, Vega, Örby, Högdalen, Solberga, Älvsjö, Värmdö, Gustavsberg, Aspvik och Ingarö. Till höger kan ni se ett av våra referensarbeten vid Nacka. 

Boka elektriker från Saltsjöbaden idag


Ni är varmt välkomna att maila oss på elinstallation@elfirma-stockholm.se för att vi ska komma förbi på en kostnadsfri besiktning och se över era ljusförhållanden. 

Medans du kopplar av, kopplar vi på!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande