Larm & passagesystem i Saltsjöbaden, Nacka & Värmdö

Dra hemlarm eller passagesystem i södra Stockholm


 Inbrott börjar bli allt vanligare och det enda vi kan göra är att installera ett säkert inbrottsskydd som larmar närmsta bolag och ordentliga säkerhetsdörrar. Modern El Sthlm AB är ett väletablerad elföretag från Saltsjöbaden som specialiserat oss på larminstallation av hemlarm och passagesystem i Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet och har endast certifierade elektriker

Om ni vill nå våra service-elektriker för att komma förbi ett kostnadsfritt besök så rekommenderar vi att ni kontaktar oss i formuläret till höger. 

Våra larmtjänster


  • Installation av hemlarm till alla slags fastighetshus, bostadshus och villor.
  • Installation av automatiska passagesystem.
  • Installation av övervakningskameror & övervakningssystem.
  • Installation av automatisk belysning som går igång om någon passerar trädgården. 

Automatiska passagesystem till garaget i Björknäs


Har ni ett garage som ni tröttnat på att öppna manuellt? Modern El Sthlm AB har många års erfarenhet av att hjälpa garageägare med automatiska garagesystem som kan kontrolleras direkt från er Smart-device (fungerar både med iphone & android). Ni kommer uppskatta systemet när ni ska iväg till jobbet på morgonen eller kommer hem. 

Installation av övervakningskameror i Fisksätra 


Oavsett om ni har ett larmsystem som larmar, så är det viktigt att ha övervakningskameror som både spelar in tjuven men också ger er larmbolag en direkt koppling och kan se vad som händer i bostaden. Det är också fördelaktigt då det i de flesta fallen skrämmer bort tjuven innan inbrottet har skett. Bland de kameror vi installerar är bl.a. Netgear Arlo, Somfy One & Ring stick Up. Samtliga av dessa kan se genom mörkret vilket är varför vi väljer att använda dessa leverantörer. 

Vi har hjälpt era grannar med inbrottsskydd i Nacka kommun


Företaget har god referenser och har bland annat utfört tjänst i Ormingelandet, Björknäs, Ektorp, Boo, Fisksätra, Solsidan, Ägö, Lindalen, Älta, Sickla, Tyresö, Nyfors, Raksta, Hanviken, Vendelsö, Länna, Trångsund, Enskede, Årsta, Bandhagen, Högdalen, Stureby, Örby, Högdalen, Solberga. 

Boka in besök från våra elektriker från Saltsjöbaden idag


Välkommen att maila oss påelinstallation@elfirma-stockholm.se idag, så att vi kan komma förbi på ett kostnadsfritt besök och avgöra mesta inbrottsskydd för just er. 

Vi jobbar för att göra ert hem säkert!

Kontakta Modern El Sthlm AB


Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande